Jumat, 06 April 2018

BitPenta

BitPenta

BitPenta Nedir?
BitPenta, kârlı kripto-para birimi yatırımı ve bitcoin madenciliği çözümleri sağlama konusunda uzmanlaşmış bir çevrimiçi işlem platformudur. Bu alanda dikkatli bir hazırlık, verimli çalışma ve güçlü faaliyetin ürünü olan yatırım platformumuz, şirketin bitcoin madenciliği ve kripto para ticareti alanında etkin bir teknik ve finansal uzmanlar ekibi oluşturmasına ve daha büyük bir pratik deneyim kazanmasına olanak tanımıştır.
BitPenta platformu tamamen güvene dayanmaktadır. Gelecekteki tasarruf için bir platform ve aynı zamanda günlük ürünler kazanmanın ve güvenli bir yaşam sürmenin bir yoludur. Bu platformla kaliteli hizmet ve kazançlı geri dönüşler sağlayarak sağlıklı bir müşteri ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Profesyonel yatırımcılarımız size günlük işlemlerinizde mümkün olan en iyi marjları vererek sizler için ticaret yapacaktır ve en iyi bölüm, hesaplarımızda günlük işlem kayıplarının gerçekleşmemesidir. Sizin için tüm kayıpları karşılayacağız çünkü size güvenli ve güvenilir bir gelir sağlamak için buradayız, böylece risk en azdır.
 BitPenta Limited, herkese son derece karlı bir yatırım fırsatı teklif etmek için kapılarını açtı. BitPenta, uluslararası yatırım ve güven yönetimi pazarında en iyi koşulları sunmaktadır. Vizyonumuz müşterilerimizle sağlıklı ilişkiler geliştiriyor ve BitPenta Limited'i yatırımlarınızda kaliteli hizmet ve kazançlı geri dönüşler sağlayan en iyi yatırım şirketi haline getiriyor.
2005 Yılından beri profesyonel bir ekip ile borsanın içindeler 10-15 yılı aşkın tecrübeleri vardır 2013 yılından itibaren ile kripto borsasının içindeler güvenilir bir yatırım platformudur.
Aşagıda ki linklerden web sitesine ulaşabilirsiniz..
Wep sitesi: https://bitpenta.com

BitPenta ile iki şekilde para kazanma yöntemleri var bunlar;
1-Kripto para ticareti

2-Kripto para madenciliği
Tanıtım Videosu
Madencilik Sektörü Hakkında
Ico'dan alacağımız en çok fon, madencilik sektörüne yatırım yapmak ve karımızı müşterilerimiz için yeni bir seviyeye taşımaktır. Bitpenta, kârlı madencilik için dünyanın en iyi yerini bulacaktır. Yani bütün sorumluluk BitPentanın omuzlarında , en ufak detay hakkında ufacık endişelenmenize gerek yok, sağlam yönetilen platformda her bir kuruşunuz güvende olacak.
DQmSzxDD9BBhoCjfjLCatML2cJ5iR7GKh8WNBfo8tokXpyQ.png
Platformun Özellikleri
• Anında Para Çekme
• 7/24 Destek Kullanıcı Dostu Arayüz
• Uzman Danışmanlar
• Güvenli Platform
• Başlangıç Dostu 3 Seviyeli Yatırım Planı
• 3 Katlı Yönlendirme Planı

BitPenta Yatırım
Plan BitPenta, 3 seviyeli yatırım fırsatları sunuyor. Bu planlar, yatırım için daha fazla potansiyel ekleyerek yeni başlayanlar için bile son derece profesyonel bir tablo gösterecek. Öncelikle bitcoin olarak yatırım yapacaksınız.Bu Yatırımlarınız otomatikleştirilmiş yatırım sisteminde kripto para ticareti ve bitcoin madenciliği için kullanılacak.Saat başı kar elde edeceksiniz.
Örn;

•% 0.42 Saat Sonra
Min. 0,001 BTC Maks. 2 BTC tutarı
•% 0,49 Saat Sonra
Min. Tutar 2.001 BTC Maks. 5 BTC tutarı
•% 0,54 Saat Sonra
Min. Miktar 5.001 BTC Maks. Miktar Limiti Yok
Çalışma Sistemi
U5dr6ALoq7MDf91gj7P5gceCunfACD7_1680x8400.png
Token hakkında
Token: BitPenta
Sembolü: PENTA
Fiyat: 1 ETH/1400 Penta olarak belirlemiştir.
Toplam miktar: 9.000.000
DQmTrJMfhTvnBQV3HJAYqdxnMBbb1MFUEBEWjk41ZjMniPk_1680x8400.png
Dağılım
Ön Satış: %20
Bonus ve Ödüller: %10
Genel Satış: %63
Penta Takımı Danışmanlar: %7

Fon Tahsisi
Madencilik ve Ticaretin Gelişimi -% 70
Pazarlama -% 10
Dava -% 9
Güvenlik -% 11

Yol Haritası
Mart 2005 iş operasyon başlangıcı
Nisan 2017 çevrimiçi yatırım ve yönlendirme planı
Mayıs 2017 geliştirme projeleri başlangıcı
Mart 2018 ICO başlangıcı
Nisan 2018 Borsada işlem başlar

Sosyal Medya Hesapları

username: Sidokumpul

Tidak ada komentar:

Posting Komentar